Octopus Carbon

Cikkszám: 416535

MR42T BÚVÁR ELSŐ LEPCSŐ

Öntött ságaréz, nikkel es krómbevonatú házzal rendelkező búvár első lepcső, amely méretenek es rendkívül kis súlyának köszönhetően önmagatól illeszkedik. A búvár reduktor műszaki parameterei megegyeznek a legjobb Mares típusú membrános és a dinamikus áramlásszabalyozó rendszerrel (DFC) felszerelt búvár első lepcsőkevel.

CARBON BÚVÁR MASODIK LEPCSŐ

Teljesen új szabadalmaztatott SMC technológiájú, V.A.D. (örvényárammal támogatott) rendszerrel felszerelt búvár második lépcső. Természetesebb légzés: a búvár második lépcső szén falai "felfogjak" a kilélegzett levegő páratartalmát és visszajuttatják azt a belégzési fázisban, korlátozva ezáltal a túl száraz levegő belégzése okozta szájkiszáradás jelenségét. A második lépcső fedele "hálós rács" rendszerű, hogy optimalizálja a be- es kilepő vízáramlatot, ami kiegészítőleg javítja a teljesítményt. A csutora lágy hipoallergén szilikonból készül; így a száj kevésbé farad ki es a csutora megbízhatóan illeszkedik meg hosszú merülések alkalmával is.

Az első lépcső jellemzői:
- A kiegyensúlyozott membrános búvár első lépcső konstrukció;
- DFC (dinamikus áramlásszabályozó) rendszer;
- Három anyagú szelep: nagy ellenállású, krómozott és nikkelezett öntött sárgaréz, rozsdamentes acél, rendkívüli ütésálló polimerek;
- 2db magasnyomású 7/16" UNFés 4db középnyomású 3/8" UNF kimenet.

A második lépcső jellemzői:
- VAD (örvényárammal segített konstrukció) rendszer;
- Rácsos háló borítás;
- Tömlő: Super flex 3/8” UNF.

Megvásárlom